Festivalul “Vin la cultură” se întoarce la Palatul Culturii din Iași, în toamna anului 2024

miercuri, 08 mai 2024, 14:33
1 MIN
 Festivalul “Vin la cultură” se întoarce la Palatul Culturii din Iași, în toamna anului 2024

Organizatorii festivalului “Vin la cultură”, programat inițial pentru 17-19 mai 2024, anunță reprogramarea evenimentului pentru toamna lui 2024 și mutarea locului de desfășurare la Sala Marilor Voievozi din Palatul Culturii din localitate.

Decizia vine din dorința de a readuce evenimentul la locația inițială, de mare prestigiu cultural, arhitectural și de identitate locală, și a fost luată în urma consultărilor cu autoritățile locale, cu întreprinzătorii privați, cu voluntarii implicați în eveniment și cu iubitorii vinului apropiați de Festival.

Organizarea Festivalului “Vin la cultură”, pentru o promovare corectă a vinurilor și a producătorilor, se va desfășura astfel:

a) două zile pentru profesioniști, cu acces gratuit doar pentru proprietari de restaurante, vinoteci, magazine specializate, baruri, somelieri, ospătari, care vor primi personal invitații prin cei care dețin distribuția producătorilor în regiunea Moldovei. Invitațiile vor ajunge și la locațiile similare din celelalte orașe ale regiunii.

b) doar o zi va fi rezervată publicului, iar accesul se va face pe baza biletului achiziționat pe platforma www.iabilet.ro.
Organizatorii își propun susținerea mai multor evenimente surpriză, pe parcursul anului, care vor fi dedicate publicului larg dar și profesioniștilor.

Comentarii